Release connector

RELEASE-CONNECTOR

Jeg fører dem i transparent, hot pink, rød, neon orange, neon gul, neon grøn og sort.
Pakke med 5 stk – 39 kr

Fang 50 % flere ørred – nemmere og mere skånsomt

Små trekroge giver en betydeligt højere landingsrate end store enkelt- og trekroge, hvis de monteres på rette vis. Desuden giver de kortere afkrogningstid – samt mindre krogsår og blødninger på fisken. Med de nye release-connectors kan ALLE opnå disse fordele uden ekstra besvær – både på gennemløbsblink, in-line spinners og større rørfluer.

Med denne krogholder, som er designet af Jens Bursell, er det nu muligt at bruge mindre trekroge str. 12 uden brug af specielle takler, knuder, materialer eller redskaber. Release-Connector til gennemløbskunstagn vil forøge din landingsrate med cirka 50 % i forhold til de normale gennemløbsmontager, og den er cirka 30 % hurtigere at montere.

Til langt de fleste former for kystørredfiskeri, vil det være denne model af release-connectoren du skal vælge for at få den højeste landingsrate.

Release-connectoren vil kunne give dig de samme fordele til Put and Take gennemløbsblink – samt større å- og kystrørfluer.

Til denne release-connector skal du bruge en krog som fx Owner ST 36 BC X str. 12, som du kan købe HER

SE INSTRUKTIONSVIDEO TIL RELEASE-CONNECTORS HER

  • Cirka 50 % højere landingsrate
  • Cirka 30 % hurtigere at montere
  • Alle forfang og liner op til 0,33 mm kan bruges
  • Alle knuder kan anvendes
  • Kræver ingen specielle redskaber
  • Den mest skånsomme metode på kysten
  • Muliggør afkrogning 100 % under vand med disgorger.

Ønsker du at købe noget af ovenstående, så send mig en e-mail til lineloops@lineloops.dk, eller en sms til 24872400. Husk at opgive navn og e-mail, samt adresse hvor jeg skal sende sættet til.

Jeg sender herefter en faktura pr. mail med betalingsoplysninger, og vedlægger den samme faktura med forsendelsen. Alle ordrer er ekskl. forsendelse, og jeg sender med GLS eller Postnord efter købers ønsker. De faktuelle forsendelsesomkostninger tillægges ordren. Jeg sælger kun til Danmark.