Releasefly connector

RELEASEFLY CONNECTOR, nu også i str. L og XL til geddefluer.

Denne nye flue connector – som kan bruges på både flue og bombardastang – hæver landingraten 80-100 % på standard kystfluer str 8-4, nedsætter størrelse på krogsårene med 300-600 % – og muliggør afkrogning 100 % under vand (med disgorger). Nu kan fluefiskere således også opnå fordelene med små trekroge, og uden ekstra besvær.

Det er nemt at modificere fluen (krogspidsen afklippes og connectoren limes på) – og bagefter skal man blot binde en lille str. 14 trekrog på forfanget (str. 6 ved L og XL connector), klikke den op i connectoren – og så ellers fiske løs. Jeg fører dem som standard i transparent. Skulle behovet være der, kan jeg få dem hjem i andre farver.

Pakke med 5 stk – 39 kr

Releasefly connectoren vil selvfølgelig give dig de samme fordele alle steder hvor du normalt ville bruge en enkeltkrogs flue, fx til Put and Take.

Til denne releasefly connector skal du bruge krogen Owner ST 36 BC X str. 14 (str. 6 til L og XL connectoren), som du kan købe HER

SE INSTRUKTIONSVIDEO TIL RELEASEFLY-CONNECTOR HER

Se artikel fra FISK&FRI her

Alle ordrer på min. 90 kr er inkl. forsendelse som almindeligt brev (ved mindre end 90 kr tilkommer 20 kr i forsendelse). Jeg sender som almindeligt brev (der kan tage op til 5 dage). Men hvis det haster, så skriv at du ønsker sendt som quickbrev, så skal jeg nok gøre det, dog med et tillæg for den ekstra porto. Forsendelse som brev indholder en risiko for dig som køber, da indholdet ikke er forsikret. Hvis du gerne vil fjerne denne risiko, så sender jeg gerne som pakke, men det koster et tillæg på 60 kr ved udbringning og 40 kr uden udbringning. Jeg sælger kun til Danmark.

Ønsker du at købe noget af ovenstående, så send mig en e-mail til lineloops@lineloops.dk, eller en besked via nedenstående kontaktformular. Husk at opgive navn og e-mail, samt adresse hvor jeg skal sende til.

Jeg sender herefter en faktura pr. mail med betalingsoplysninger, og vedlægger den samme faktura med forsendelsen.

    Dit navn

    Din e-mail

    Din adresse

    Det du vil købe