Købsbetingelser

Min adresse er:

Lineloops
Henrik Haupt
Holmegårdsvej 11
DK-4320 Lejre
Tlf. 24872400
E-mail: lineloops@lineloops.dk

For at gøre det nemt sælger jeg 9 standardsæt til småkrogstakler, men også alle smådele separat og herudover et sæt med krympeflex og smelteslange til at lave løkker på fluelinen. Hvis du vil købe, så send mig en besked om hvad du vil købe via kontaktformularen nederst på denne side: Salg af dele til småkrogstakler. Priserne på sættene fremgår af samme side, mens priserne på de separate smådele fremgår af denne side:  separate dele til småkrogstakler. Husk at opgive navn og e-mail, samt adresse hvor jeg skal sende tingene til. Jeg sender herefter en faktura pr. mail med betalingsoplysninger og jeg vedlægger den samme faktura med forsendelsen, som jeg sender når jeg har modtaget betalingen.

Alle ordrer på min. 90 kr er inkl. forsendelse som almindeligt brev (ved mindre end 90 kr tilkommer 20 kr i forsendelse). Jeg sender som almindeligt brev (der kan tage op til 5 dage). Men hvis det haster, så skriv at du ønsker sendt som quickbrev, så skal jeg nok gøre det, dog med et tillæg for den ekstra porto. Forsendelse som brev indholder en risiko for dig som køber, da indholdet ikke er forsikret. Hvis du gerne vil fjerne denne risiko, så sender jeg gerne som pakke, men det koster et tillæg på 60 kr ved udbringning og 40 kr uden udbringning. Jeg sælger kun til Danmark.

Fakturaen er eksl. moms, da firmaet er bibeskæftigelse med momsfritagelse pga lav omsætning. Jeg kan derfor ikke fratrække moms, men skal heller ikke opkræve moms, og det er udelukkende totalbeløbet eksl. moms nederst på fakturaen der skal overføres.

Jeg har derfor heller intet SE/CVR-nr, der sælges på mit cpr-nummer (oplyses ved henvendelse).

Ønsker du at købe noget af mig, så send mig en e-mail til lineloops@lineloops.dk, eller en besked via nedenstående kontaktformular. Husk at opgive navn og e-mail, samt adresse hvor jeg skal sende til.

Jeg sender herefter en faktura pr. mail med betalingsoplysninger, og vedlægger den samme faktura med forsendelsen.

    Dit navn

    Din e-mail

    Din adresse

    Det du vil købe